Beefburger, italian style

Ingredienser

  • 4 stk Beefburgere
  • 1 stk fersk mozzarella
  • 1 stk stor tomat
  • 1 neve basilikum
  • 4 skiver spekeskinke
  • 2 never ruccola salat
  • 4 ss Pesto
  • 4 stk briochebrød
  • 500 g blandede rotgrønnsaker, f. eks. persillerot, gulrot, kålrot og potet
  • 1 stk Sitron, saften av

Slik gjør du

  1. Del opp rotgrønnsaker i tynne skiver eller strimler. Ha de på et bakepapir på en stekeplate, og ha over litt olje og sitronsaft. Stek i ovnen i ca. 20 min. på 200 grader. Grill burger på høy varme, ca. 3 min på hver side. Smør pesto på brødet. Topp med ruccula, burger, tomatskiver, mozzarella, spekeskinke og basilikum. Server med rotgrønnsaker.