Chili café mocha med Nescafé Gull

Mørke høstkvelder gjør kveldskosen ekstra god. Kryp under teppet og nyt en spicy chili café mocha.

Ingredienser

  • 4 ts Nescafé Gull
  • 4 dl melk
  • 2 ss kakao
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts finhakket chili

Slik gjør du

  1. Lag espressoblanding ved å blande 4 ts Nescafé Gull, 2 ss kakao og 2 ss akasiehonning med 8 ss kokende vann. Tilsett 0,5 ts finhakket chili i blandingen.
  2. Kok opp melk. Bruk en stavmikser for å gjøre den varme melken mer luftig.
  3. Hell den varme melken i en kopp. Deretter heller du i espressoblandingen og rører forsiktig med en skje.
  4. Server gjerne med litt revet mørk sjokolade og litt finhakket chili på toppen.