BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

Her har du en middag som er både kjapp og kjempegod.

Ingredienser

BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

  • 1 pk Kylling vingeklubber
  • 2 pk Ferdigkokte maiskolber
  • 4 ss BBQ-saus
  • 2 stk Avokadoer
  • 1 stk Rød chili
  • 1 potte Frisk koriander
  • 1 pk Apetina
  • 1 dl Ristede, salte peanøtter
  • 2 stk Lime
  • 0,5 dl Olivenolje

Slik gjør du

  1. Grill kyllingen over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
  2. Tørk av maiskolbene og pensle dem med BBQ-saus. Grill maisen til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt.
  3. Stikk en gaffel i en ende av maiskolben, hold den stående mot skjærebrettet og skjær av store flak med maiskorn ved å føre knivbladet langsmed kolben.
  4. Legg dem i en bolle. Del avokadoene i to, fjern steinene, skjær fruktkjøttet i terninger og løft det ut med en skje.
  5. Finhakk chili og koriander, bryt opp Apetinaen i grove smuler og grovhakk peanøttene.
  6. Hell over limesaften og oljen før du vender salaten godt sammen. Server sammen med kyllingvingene.