Kylling og pasta macadamia

Denne pastaretten er en sikker vinner når du har lyst på noe enkelt, men skikkelig godt.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 200 g Penne pasta
  • 100 g Macadamia nøtter
  • 2 Egg
  • 2 dl Matfløte
  • Salt og kvernet pepper
  • 4 ss Parmesan
  • 1 ss Nøytral olje

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp rikelig med vann og tilsett penne pasta. Følg koketiden på pakken. 2. Sil fra vannet når pastaen er ferdig og skyll raskt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. 3. Mens pastaen koker, stek kyllingstrimlene raskt i en panne. Bruk nøytral olje. Like før de er ferdige tilsett macadamia nøtter. Ha på salt og pepper. 4. Visp sammen egg og matfløte. 5. Pasta, nøtter og kyllingkjøttet blandes i kjelen og slå egg og fløte blandingen over. Varm opp under omrøring slik at egg og fløte blandingen tykner. Smak til med litt salt og pepper. Server kylling og pasta macadamia med revet parmesan eller osterester.