Pinnekjøttrester i tortilla

Fin måte å få brukt opp restene av julematen på. Serveres som "pulled pork" med sennepsdressing og salat

Ingredienser

  • 500 gr Pinnekjøtt
  • 4 Tortilla
  • 2 stilker Vårløk
  • 0,3 Agurk
  • 2 never Ruccula
  • 1 ss Sesamfrø, tørristet

Sennepssaus

  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 dl Kesam
  • 1 ss Sesamfrø
  • Sort pepper

Slik gjør du

  1. Fjern kjøttet fra benet. Del det opp i strimler eller mindre biter. Skjær vårløk og agurk i tynne staver, bland sammen med ruccolasalat. Bland sammen sennep, kesam, og sesamfrø i en bolle. Smak til med pepper. Fordel kjøtt og salat på tortillabrødet og drypp over dressing. Rull sammen som en wrap. Dryss pannestekte sesamfrø over til slutt.