Pasta med laks og erter

Pasta er en sikker vinner. Lag den med laks.

Ingredienser

Pasta med laks og erter

  • 1 pk Laksefilet, 4x125 g
  • 1-2 ss Olivenolje
  • Flaksalt
  • Nykvernet pepper
  • 1-2 fedd Hvitløk
  • 2 pk Hakkede tomater
  • 4 dl Vann
  • 300 g Pastaskruer
  • 2 dl Frosne erter
  • Grana Padano til servering
  • 1 neve Frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stor gryte på middels til høy varme.
  2. Skjær fisken i terninger på ca. 3 cm og stek dem raskt så de har en fin stekeskorpe. Krydre med en klype salt og pepper og legg fisken til side. La stekefettet ligge i gryten.
  3. Finhakk hvitløken og stek den til den så vidt er gyllen. Hell i tomater, vann og pasta og la det putre under lokk til pastaen er al dente.
  4. Rør om underveis så pastaen ikke fester seg i bunnen. De siste par minuttene tilsetter du ertene. Vend forsiktig inn fisken og smak til med salt og pepper.
  5. Server med revet Grana Padano og litt grovhakket basilikum.