Selleri- og eplesalat

Server til pølser, burger eller din favoritt grillmat!

Ingredienser

Selleri- og eplesalat

  • 4 stilker stangselleri
  • 4 vårløk
  • 1 rød chili
  • 2 røde epler
  • 2 grønne epler
  • 1 neve frisk bladpersille
  • 2 dl salte peanøtter
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ts Dijon-sennep
  • 2 ss sitronsaft
  • Flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Snitt selleri, vårløk og chili i tynne skiver på skrått. Fjern frøene og den hvite hinnen på chilien først, dersom du vil mildne smaken.
  2. Del eplene i to, fjern kjernehuset og skjær dem i tynne skiver.
  3. Grovhakk peanøttene og persillen, og vend det inn i salaten.
  4. Pisk sammen olje, sennep og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.