• TV

UNICEFs signaturpartnere Norwegian og KIWI går sammen om årets store julekonkurranse. Løs gåten og vinn premier hver uke!

Frem til jul kan du være med i konkurransen der vi hver uke trekker fem heldige vinnere som får KIWI-gavekort på 500 kroner. Alle deltakere er dessuten med i konkurransen om reisegavekort fra Norwegian på 10.000 kroner.

FÅ SVARALTERNATIVER OG DELTA I KONKURRANSEN VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN

Vil støtte barn i verden

Konkurransen er et samarbeid mellom Norwegian, KIWI og UNICEF. Med konkurransen ønsker partnerne å skape oppmerksomhet rundt UNICEFs viktige arbeid for verdens barn, og gi deltakerne muligheten til å støtte arbeidet gjennom å kjøpe verdensgaver.

Hver søndag i advent legges det ut en film med en gåte her. Filmen blir også delt i sosiale medier via Norwegian, KIWI og UNICEF. 

Tips til julegaver og ønskelisten

Det koster ingenting å delta i konkurransen. Tanken er heller ikke at de som deltar må kjøpe noe. Likevel er det ikke tilfeldig at svarene på konkurransen finnes der verdensgavene selges. 

– Vi håper konkurransen kan bidra til å økt kjennskap til UNICEFs verdensgaver. Kanskje finner du tips til gaver du kan gi venner og familie til jul, eller gaver du selv kan sette på ønskelisten, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy, som forteller at verdensgavene også vil pryde KIWIs juleposer i år.

Verdensgavene er ekte gaver 

Alle verdensgavene er nøye utvalgt blant de mange produktene som UNICEF hver dag i året sender til barna som trenger det aller mest.

– Det er stort behov for nettopp disse produktene. Vi vet av erfaring at de utgjør en stor forskjell for barn over hele verden, sier Odd Bjørnerud i UNICEF.

Han forsikrer om at man kjøper en ekte gave når man kjøper verdensgave. 

Les mer om verdensgavene her