KIWI gjør det billigere å velge sunnere

650.000 har valgt KIWI PLUSS

Foto: Aina C. Hole

Det skal være enkelt og billig å leve sunt. Til nå er over 650.000 nordmenn KIWI PLUSS-kunder.

I begynnelsen av januar lanserte KIWI det nye fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Gratis, uforpliktende og med mange fordeler! Det skal gjøre det enda enklere for deg som kunde å ta både sunne, kloke og billige valg. Med 7,5 % bonus på all fersk frukt og grønnsaker, på allerede lave priser, blir det enklere å gjøre de sunne valgene, og komme opp i «fem om dagen»

Sammen med bonusen på fersk frukt og grønt, får du dessuten 1% bonus på alle andre dagligvarer, i tillegg til spennende oppskrifter, råd og tips til hvordan du kan lage god og sunn mat.

Små og store endringer

Nå har over 650.000 nordmenn blitt KIWI PLUSS-kunder! Det viser at mange ønsker å ta del i KIWIs visjon om å leve sunt og billig. For noen handler det kanskje om å gjøre små endringer, og bli litt sunnere i hverdagen? Andre har et ønske om en helt ny og supersunn livsstil. Uansett vil KIWI gjøre det litt enklere for deg å ta de sunne valgene.

Lave priser

KIWI vil hjelpe det norske folk å leve sunnere. Det gjør vi ved å tilby lave priser på frukt og grønt, hver eneste dag året rundt. For når sunn mat blir billigere, spiser vi sunnere. Vi tar valg som påvirker både forbruk, helse og livsstil. Det er viktige valg som kan bety mye for hver og en av oss.

- Vi vet at våre kunder ønsker å spise sunnere mat. Derfor gjør vi det både enklere og billigere å velge minst fem om dagen. Vi har dokumentert at lave priser gjør at folk spiser mer frukt og grønt. Det er slik vi gjør Norge sunnere, konstaterer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

To uker etter lansering hadde allerede over 300.000 registrert seg som KIWI PLUSS kunde. Da sjekket vi stemningen for billigere frukt og grønt i Drammen: