Slik sjekker du hvor mye du har spart med KIWI PLUSS

Foto: Skjermdump

Lurer du på hvor mye du har spart i bonus siden du ble Trumf- og KIWI PLUSS-kunde, eller om du spiser sunnere enn tidligere? Slik kan du sjekke din egen status!

Alle som er KIWI PLUSS-kunde kan logge inn på «din side» for å sjekke hvordan det går med bonussparingen. Klikk her for å komme direkte til din oversikt!

Bildetekst: Du logger inn på «min side» øverst til høyre i toppmenyen på KIWI.no.

På «min side» kan du i tillegg til å se din saldo, se hvor mye du har fått i ekstrabonus fra måned til måned (KIWI PLUSS-bonusen). Kanskje søylene kan si noe om du spiser grønnere og grønnere? 

De grå søylene viser hva du har fått i ren Trumf-bonus, mens de grønne viser KIWI PLUSS-bonusen og andre ekstrabonuser (f.eks TrippelTrumf). Trumf-saldoen er det du har innestående nå, mens total opptjening viser hva du har fått så lenge du har vært Trumf- og KIWI PLUSS-kunde.

Du får også en oversikt over alle handler du har gjort i NorgesGruppens butikker, og hvor mye bonus hver enkelt handel har gitt deg. 

KIWI PLUSS-bonusen øker i takt med hvor mye frukt og grønt du handler. Bonusen var  7,5 prosent i 2016, nå er den dobbelt så mye.

Slik bruker du KIWI PLUSS-bonus

Hvis du ønsker å bruke bonusen trykker du på «bruk bonus»-knappen, som tar deg videre til trumf.no. Der kan du velge å overføre bonus-pengene tilbake til bankkontoen din eller overføre dem til SAS Eurobonus.

PS! Et godt tips fra oss er å følge med på når det er TrippelTrumf-torsdager. Da får du 17 % KIWI PLUSS-bonus og 3% Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI!