Intern KIWI-konkurranse

Bli bøssebærer - vinn 10.000 kr til butikken

Alle medarbeidere i KIWI som melder seg som bøssebærer for TV-aksjonen får sjansen til å vinne 10.000 kr til sosialt arrangement. Få med deg dine kollegaer og øk vinnersjansene!

22. oktober 2017 går TV-aksjonen av stabelen på NRK, og i år er det UNICEF, som KIWI har vært signaturpartner til siden 2010, som er mottakeren.

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Syria, Colombia, Sør-Sudan, Pakistan og Mali.

TV-aksjonen trenger 100.000 bøssebærere!

Vi håper at så mange som mulig av KIWIs medarbeidere har lyst til å gå med bøsse i det som er verdens største dugnad – ta med deg en kollega eller venn på det som kan bli en hyggelig søndagstur på rundt 2 timer.

Vinn 10.000 kroner til butikken

Blant alle våre medarbeidere som melder seg som bøssebærere, trekker vi ut én vinner som får 10.000 kr til et sosialt arrangement med resten av butikken. Jo flere fra samme butikk som melder seg på, desto større vinnersjanser har dere!

Del gjerne denne lenken med kollegaer på Facebook (f.eks i interne butikkgrupper). Dere kan melde dere på i konkurransen til og med søndag 22. oktober.

NB! Det er viktig at dere registrere dere begge steder for å være med i konkurransen. Her registrerer du deg som bøssebærer, og her registrerer du din deltakelse i den interne konkurransen: