Slik blir det enklere å bli i karantene - når du er i karantene

KIWI tilbyr Handlehjelpen

Er du i karantene oppfordrer vi, i samråd med Helsedirektoratet, til at du holder deg hjemme og når du skal handle heller benytter deg av Handlehjelpen til KIWI.

I KIWI følger vi smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet (FHI), og vi oppfordrer alle våre kunder til å gjøre det samme.

Med handlehjelpen til KIWI kan du enkelt legge varer til i din handleliste, og oppgi hvor varene skal leveres, og navnet på den eller de som skal hjelpe deg. Er du eller noen du kjenner i karantene? Les mer eller del Handlehjelpen til KIWI

Er du i karantene så bli i karantene!

Helsedirektoratet er klare på at personer i karantene ikke skal oppsøke offentlige steder som butikker, apotek og kafeer. Oppfordringen er enkel; er du i karantene så bli i karantene! Formålet med oppfordringen er å forebygge smitte fra personer som er syke, men ikke vet det, siden man ikke nødvendigvis opplever symptomer.

Dette er KIWIs tiltak i forbindelse med koronaviruset

Takk for at du bidrar

Selv om du ikke er syk eller opplever symptomer, minner vi om at du fortsatt må ta hensyn til andre kunder og medarbeidere i butikk ved å forholde deg til rådene fra helsemyndighetene. Vi ber derfor alle om å holde minimum én meters avstand, og om å holde seg hjemme om man er forkjølet eller syk. Dersom du må hoste eller nyse, ber vi om at du gjør det i albukroken eller papirlommetørkle. Vi oppfordrer alle til å betale med kort om man kan, og til å begrense antall mennesker fra samme husstand som handler sammen.

Tips! Bruk hjørnet på kortet til å taste kode og OK

For mer informasjon om hvordan du bør gjennomføre din karantene og svar på eventuelle spørsmål, finner du på Helsedirektoratet sine hjemmesider.