Biffsalat med ruccula

Biffsalat med ruccula

Gjør den ekstra spennende med rødbeter og quinoa.

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet
  • 0,5 ts Salt og pepper en halv ts av hver
  • 8 dl ferdigkokt quinoa
  • 1 liten Rødløk
  • 2 dl Rødbeter på glass
  • 1 pose Ruccula mix
  • 1 myk Chevre
  • 1 stk Sitron

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet. Stek kjøttet pa° høy varme, ca. 2–3 min pa° hver side. La det svalne pa° benken.
  2. Kok quinoa etter anvisning pa° pakken. Det skal bli ca. 8 dl.
  3. Skjær rødløk i ba°ter og grovhakk rødbeter. Ha alt i en bolle eller pa° et stort fat, sammen med quinoaen. Skjær kjøtt i tynne skiver eller strimler og ha i salaten. Ha i ruccula, smak ev. til med mer salt og pepper og bland alt forsiktig. Avslutt med grove biter che`vre som du smuldrer over retten. Server med en sitron, delt i to, sa° du kan presse litt sitronsaft over egen tallerken.