Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin

Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin

Gir mye C-vitamin, antioksidanter, E-vitamin og kalsium

Ingredienser

Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin

  • 4 dl Varm couscous
  • 2 ss Solsikkeolje eller rapsolje
  • 0,5 pakke Grønnkål
  • 1 dl Mandler
  • 1 dl Rosiner
  • 2 stk Appelsiner
  • Salt
  • Pepper
  • 1 pakke Chevre Myk

Slik gjør du

  1. Tilbered couscous som anvist på pakken. Varm opp olje i en panne med høy kant. Stek grønnkål og mandler raskt på høy varme til kålen har blitt litt myk. Ta pannen vekk fra varmen og tilsett rosiner og couscous. Salt og pepre. Skrell appelsinen, skjær den i skiver og legg på toppen. Smuldre over osten til slutt og nyt varm.