Fiskeburger med ovnsstekt paprika og dill- og sitronmajones

Fiskeburger med ovnsstekt paprika og dill- og sitronmajones

Selv barna spiser fisk når de får servert en fiskeburger med så gode smaker

Ingredienser

Fiskeburger

  • 4 fiskeburger
  • 1 bunt fersk dill
  • 0,5 stk sitron, saft og skall
  • 2 dl majones
  • 1 dl ekstra lettrømme
  • pepper kvernet svart

Ovnsstekt paprika

  • 5 stk paprika
  • 1 stk rødløk liten
  • 1 ss olivenolje
  • hvitvinseddik noen dråper
  • maldonsalt
  • pepper kvernet svart
  • 1 pose spinat frisk

Slik gjør du

  1. Skjær paprikaene i store båter og fjern frøene. Legg paprikabåtene i en form, drypp over litt olje og
salte og pepre. Stek i ovnen i ca. 10 minutter til paprikaen er gyllenbrun, men ikke for myk.
Det er bra hvis de fremdeles er litt spenstige!
    Skjær paprikaene i store båter og fjern frøene. Legg paprikabåtene i en form, drypp over litt olje og salte og pepre. Stek i ovnen i ca. 10 minutter til paprikaen er gyllenbrun, men ikke for myk. Det er bra hvis de fremdeles er litt spenstige!
  2. Skrell og hakk løken fint. Bland løken med paprikaen og spinatbladene, drypp over noen dråper
eddik og bland. Bland majones med lettrømme, smak til med dill, sitron og svart pepper.
    Skrell og hakk løken fint. Bland løken med paprikaen og spinatbladene, drypp over noen dråper eddik og bland. Bland majones med lettrømme, smak til med dill, sitron og svart pepper.
  3. Grill fiskeburgerne mens paprikaene er i ovnen. Når alt er klart, legger du burgerne, paprika og spinat på et fat. Server med dill- og sitronmajones og brød.