Fritert Oumph! Tapas med soyadip

Fritert Oumph! Tapas med soyadip

Perfekt alternativ til helgekosen.

Ingredienser

  • 100 g Oumph! The Chunk
  • valgfrie grønnsaker, f.eks reddik, vårløk, asparges

Dipp og marinade

  • 1 dl soyasaus
  • 1 ss Limesaft
  • 0,5 potte Gressløk
  • 1 ts Ingefær, finhakket
  • 0,5 ts Rød chili, finhakket
  • 1 ts Sukker

Frityrdeig

  • 1 dl fløte eller et plantebasert alternativ
  • 1 dl Maizena

Panering

  • 2 dl strøkavring
  • Nøytral olje til fritering

Slik gjør du

  1. Oumph! The Chunk tines.
  2. Bland sammen dippen og mariner Oumph! i halvparten av marinaden/ dippen. Bland så frityrdeigen og skjær grønnsakene i store biter.
  3. Vend Oumph! i frityrdeigen og rull i strøkavringen, det samme gjøres med grønnsakene. Friter til alt får en gyllen farge. Serveres sammen med resten av dippen.