Frossen bringebær-yoghurt med karamelliserte mandler

Frossen bringebær-yoghurt med karamelliserte mandler

En av Tinas mange deilige desserter

Ingredienser

Frossen bringebæryoghurt

  • 300 g friske bringebær lagt i fryseren
  • 1 dl melis
  • 250 g naturell yoghurt
  • 1 ss sitronsaft

Karamelliserte mandler

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 2 ss sukker
  • 1 ss smør

Slik gjør du

  1. Legg bærene og boller / dessertglass i fryseren 1 time før du begynner.
  2. Karamelliserte mandler Ha grovhakkede mandler i en stekepanne, strø på sukker og la sukkeret smelte over middels varme. Ha i smøret og rør til alt er blitt karamell, legg blandingen på bakepapir og la alt kjøle seg. Brekk eller knus mandel-karamellen til biter som du deretter strør over iskremen.
  3. Frossen bringebæryoghurt Legg alle ingrediensene i en mikser, bland massen til passe konsistens. Lag store, fine kuler til hver, og server med karamelliserte mandler på toppen.