Frossen fisk

Frossen fisk

Det er anbefalt at vi spiser 300-450 gram fisk i uken, og da aller helst fet fisk som er rik på omega-3 fettsyrer og D-vitamin. Fisk er sunt året rundt!

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 psj torsk, ørret eller laks
  • 1 stk sitron
  • 2 ss olje
  • valgfrie urter friske eller tørkede
  • 1 pk bacon
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g hodekål
  • 1 pk sukkererter

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Legg fisken i en ildfast form. Press over saften fra 1 sitron, hell over litt olje og strø over urter. Stekes i ovn i ca. 15 min.
  2. Mens fisken er i ovnen lager du tilbehøret. Bruk en stor stekepanne. Del opp baconet i små biter og stek det ved middels høy varme til det er sprøstekt. Skjær kål i store biter og stek den sammen med presset hvitløk og bacon. Når kålen er myk, tilsetter du sukkererter delt i to.
  3. En god, rask og sunn middag med mye smak!