Frossenpizza

Frossenpizza

Del tallerkenen i to: Halve med frossenpizza og halve med grønnsaker og salat. Vips så er ikke dette så usunt likevel!

Ingredienser

Pizza

  • 2 stk frossen pizza
  • 5 dl ekstra grønnsaker som topping - bruk det du har hjemme, paprika, sopp, squash, løk, tomat, spinat eller fennikel

Salatforslag

  • isberg
  • agurk
  • hjertesalat
  • tomater
  • kål
  • mais
  • gulrøtter

Til servering

  • 3 dl Kesam eller yoghurt
  • 0,5 ss krydder f.eks. grillkrydder, urtemiks, cumin, chili, salt, pepper.

Slik gjør du

  1. Varm opp ovnen som anvist på pakken. Legg pizzaene på en stekeplate eller rist. Skjær opp grønnsaker i tynne skiver og legg dem over pizzaene. Hvis du har friske urter hjemme, er det også godt. Stek pizzaene som anvist på pakken, sjekk dem og stek ytterligere noen minutter hvis behov.
  2. Lag salat mens du venter på at pizzaene skal bli ferdige. Bruk de grønnsakene du måtte ha hjemme.
  3. Bland sammen Kesam og litt krydder til en deilig dipp. Med cumin får du en god tacosmak. Bruker du tørket estragon, blir det bearnaise-smak. Bruker du paprika og løkkrydder, blir det som smaken av Holiday Dipmix.
  4. Når pizzaene er ferdige, deler du dem på midten. Dander så halve tallerkenen med pizza og halve med salat.