Fylte karbonader med feta på lun potetsalat

Fylte karbonader med feta på lun potetsalat

Sunn og god hverdagsrett!

Ingredienser

Fylte karbonader

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 egg
  • 75 g fetaost
  • oregano
  • salt
  • pepper

Potetsalat

  • 4 Poteter
  • 1 boks cherrytomater
  • 2 dl sorte oliven
  • olivenolje evt. balsamico
  • spinat fersk
  • vårløk eller purre

Slik gjør du

  1. Bland sammen kjøtt, egg, salt, pepper og oregano. Form store karbonader og trykk inn store biter fetaost slik at fetaosten ikke synes når den er ferdig formet. Stek karbonadene lett i panne, gjerne i grillpanne om du har! Etterstek i ovn på 200 grader i ca. 10 min!
  2. Tips: Bruk gjerne kyllingkjøttdeig eller vanlig kjøttdeig
  3. Skjær tomatene og oliven på midten. Kok potetene myke med skall og la dem avkjøles. Skjær dem så opp i grove biter. Bland poteter, tomater og oliven med ringer av purre og store spinatblader. Hell over olivenolje/balsamico og smak til med salt og pepper.