Granola

Granola

Granola lager du enkelt selv, og det som er så fint er at du kan få den akkurat etter egen smak.

Ingredienser

  • 4 dl Havregryn
  • 1 dl Gresskarkjerner
  • 1 Hasselnøtter, grovhakket
  • 1,5 dl Kokos, revet
  • 1 dl Mandler, hakket
  • 0,5 dl Sesamfrø
  • 1 dl Eplejuice
  • 3 ss Honning
  • 2 ss Rapsolje

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Spre alle tørre ingredienser i granolaen på et stekebrett dekket med bakepapir.
  2. Bland eplejuice, sirup/honning og olje. Hell det over grynene og bland sammen ved hjelp av fingertuppene.
  3. Rist granolaen i ovnen i cirka 25 minutter til den er helt gyllenbrun. Rør rundt 2-3 ganger mens det ristes så det blir et jevnt resultat.
  4. Oppbevar granolaen på glass med tett lokk og server den til brunsj eller til en god frokost.