Grillet entrecôte med Norzolasmør og myk sjalottløk
Foto: Foto: Aina C Hole Studio. Oppskrifter og matstyling: Team Sporenstrek.

Grillet entrecôte med Norzolasmør og myk sjalottløk

Ingredienser

Grillet entrecôte med Norzolasmør og myk sjalottløk

  • 4 stk entrecôte
  • 8 stk sjalottløk
  • salt
  • pepper
  • 1 pose grillsalat
  • aluminiumsfolie

Norzolasmør

  • 150 g smør
  • 100 g Norzola
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet. Lag 4 pakker med løk (med skall) i folie. Plasser pakkene på grillen eller i ovnen på 200 grader til løken er myk (ca 10-15 minutter).
  2. Bland alle ingrediensene til Norzolasmøret og oppbevar det ved romtemperatur.
  3. Pensle kjøttet med olivenolje, og grill det i ca 3-4 minutter på hver side.
  4. Legg kjøttet på 4 tallerkener. Åpne foliepakkene med varm og myk løk og press innholdet ut over kjøttet. Legg en klatt Norzolasmør i løken, og kvern over litt svart pepper.
  5. Server med salat eller ovnsstekte poteter!