Grillet entrecôte med norzolasmør og myk sjalottløk
Foto: Foto: Aina C Hole Studio. Oppskrifter og matstyling: Team Sporenstrek.

Grillet entrecôte med norzolasmør og myk sjalottløk

Den gode biffen og alle de gode smakene samlet i hver eneste munnfull

Ingredienser

Grillet entrecôte med norzolasmør og myk sjalottløk

  • 4 stk entrecôte
  • 8 stk sjalottløk
  • aluminiumsfolie
  • kvernet salt
  • svart pepper
  • 1 pose grillsalat

Norzolasmør

  • 150 G smør
  • 100 G norzola
  • kvernet salt
  • svart pepper

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet. Lag 4 pakker med løk (med skall) i folie. Plasser løkpakkene på grillen eller i ovnen på 200 grader. La løken bli myk. Det tar ca. 10 -15 minutter.
    Salte og pepre kjøttet. Lag 4 pakker med løk (med skall) i folie. Plasser løkpakkene på grillen eller i ovnen på 200 grader. La løken bli myk. Det tar ca. 10 -15 minutter.
  2. Bland alle ingrediensene til smøret og oppbevar det ved romtemperatur.
    Bland alle ingrediensene til smøret og oppbevar det ved romtemperatur.
  3. Pensle kjøttet med olivenolje, og grill det i ca. 3-4 minutter på hver side.
  4. Ta opp løkene og kjenn etter at pakken føles myk. Hvis ikke, legg den ned i grillen igjen.
  5. Legg kjøttet på tallerkenene, åpne foliepakken med løken og press ut innholdet på kjøttet. Løken skal være myk og varm. Legg en klatt av smøret i løken, og kvern litt svart pepper over. Server med salat eller ovnsstekte poteter!