Grillet mozzarella med parmaskinke, spinatsalat og rosmarin

Dette er sommerens vinner - må prøves!

Ingredienser

Grillet mozzarella

  • 4 poser mozzarella 125 g pr stk
  • 8 skiver parmaskinke
  • 1 neve rosmarin
  • 1 pakke babyspinat
  • 1 pakke sukkererter
  • 2 ss honning
  • 0,5 stk sitron
  • olivenolje
  • kvernet salt
  • kvernet svart pepper

Slik gjør du

  1. Legg to skiver skinke i et kryss på hver porsjon, finhakk rosmarin og strø over skinken. Legg på mozzarella i midten av hvert kryss, ha på salt og pepper.
  2. Pakk osten inn i skinken og form til små pakker, bruk en rosmarinkvist og fest skinken ved å stikke kvisten tvers igjennom pakken (du kan også bruke en fuktet grillspyd).
  3. Skyll spinaten i kaldt vann og renn av, strimle sukkererter fint og bland dem inn i spinaten.
  4. Grill ostepakken raskt et par minutter på hver side til osten blir varm. Legg opp spinatsalaten på et fat; legg på mozzarella og sprinkle litt honning, sitronsaft og olivenolje over osten – spis med én gang, mens osten er varm.