“Gubbröra“ på grillen med ørretfilet

Vel bekomme!

Ingredienser

Ørret

  • 1 pakke Tinas Ørretfilet
  • 9 kokte poteter
  • 1 boks Makaløs ansjos ca 55 g pr boks
  • 1 stk rødløk
  • 3 stk hardkokte egg
  • 60 g smør
  • 1 stk sitron
  • dill til pynt
  • svart kvernet pepper
  • bakepapir
  • 2 stk aviser (dynket i vann)

Slik gjør du

  1. Legg ut doble ark med bakepapir ca. 20 x 20 cm. Hakk løken og skrell og hakk eggene. Del potetene og legg dem på midten av bakepapir- arkene, fordel ansjos, løk og egg over potetene. Legg ørretfiletene på toppen. Legg over smøret i klatter, klem over litt sitron og ha på pepper. Bind pakkene sammen med hyssing slik at ingenting kan renne ut og pakk inn hver pakke i masse vått avispapir.
  2. Plasser pakkene direkte på glørne på grillen i ca. 15-20 minutter. Tips! Når papiret begynner å brenne er fisken klar.
  3. Åpne pakkene, legg opp på tallerkenene og avslutt med et lite knippe dill.