Helgrillet paprika med blåmuggdipp i wrap eller pita
Foto: KIWI

Helgrillet paprika med blåmuggdipp i wrap eller pita

Visste du at rød paprika har nesten tre ganger så mye C-vitamin som appelsiner, og at bare noen ringer er nok til å dekke dagsbehovet?

Ingredienser

  • 4 stk paprika
  • 3 fedd Hvitløk
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 100 g blåmuggost
  • 1 dl Lettrømme
  • Svart pepper
  • 4 stk Pitabrød eller wraps
  • 1 neve Basilikum

Slik gjør du

  1. Sett ovnen pa° 250 grader. Vask paprika og del de pa° midten, fjern kjernehusene. Press eller riv hvitløk. Gni paprikaene med olje og hvitløk, og legg de pa° et stekebrett med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 10-15 min. Paprikabitene skal bli myke og litt brent.
  2. Imellomtiden lager du ostedippen. Ha osten i en bolle og bland sammen med rømme og pepper. Varm pitabrød i ovnen på ettervarmen.
  3. Server grillet paprika pa° lune pitabrød med blåmuggdipp og friske basilikumblader.