Kjøttdeigomelett med Cherrytomater og løk

Kjøttdeigomelett med Cherrytomater og løk

Tips: Bruk gjerne kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig.

Ingredienser

Fyll

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 løk gul
  • 3 ss vann
  • 1,5 ss tomatpure
  • 1 neve timian fersk
  • pepper

Bunn

  • 4 egg
  • 0,5 dl melk
  • 2 ss matolje til smøring av form

Topping

  • 1,5 dl ost revet, gjerne mager
  • 1 dl melk
  • 1 dl ekstra lettrømme
  • 2 boks cherrytomater friske

Slik gjør du

  1. Hakk løk og hvitløk og fres gyllent i panne. Tilsett kjøttdeigen i grove biter og stek til den er gyllen. Tilsett vann, tomatpuré, salt og pepper. Kok bort all vesken og ha i fersk timian.
  2. Visp egg og melk og hell over i en smurt ildfast form. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 8-10 min til omeletten setter seg.
  3. Ta ut og fordel den ferdige kjøttdeigblandingen over omeletten. Visp sammen ingrediensene til toppingen og fordel det over kjøttdeigblandingen. Fordel tomatene jevnt i toppingen. Stek i ca.10 minutter til overflaten får en fin gyllen farge.