Kjøttpudding fylt med løk, squash, gulrot og feta

Kjøttpudding fylt med løk, squash, gulrot og feta

Denne kjøttpuddingen kan du servere med hva du måtte ønske. Smaker veldig godt på et stykke brød med litt rømmedressing, eller sammen med pasta, poteter, bulgur eller ris.

Ingredienser

  • 800 g Kjøttdeig
  • 2 Egg
  • 0,5 dl Fløte
  • Salt
  • Pepper
  • 1 Løk
  • 0,5 Squash
  • 2 Gulrøtter
  • 1 pakke Feta ost
  • 1 neve urter
  • 3 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Bland kjøttdeig med egg, fløte, salt og pepper. Finhakk løk og squash. Rasp gulrøtter grovt. Bland grønnsaker med kjøttdeig og rør godt sammen. Bryt fetaost i store biter og grovhakk urter. Tilsett feta og urter i kjøttdeigen før du forsiktig former en avlang, tykk rull. Unngå å smuldre opp fetaosten for mye. Ha kjøttdeigrullen i en liten ildfast form. Drypp olivenolje på toppen og stek i ovn i 30-40 min.