Koselig Jule-couscous med svin & appelsin

Koselig Jule-couscous med svin & appelsin

Dette er perfekt restemat dagen etter den klassiske skinkesteken!

Ingredienser

Jule-couscous

  • 600 gr svinestek
  • 3 dl couscous
  • 2 ts gurkemeie
  • 1,5 dl mandler Ristede
  • 1 appelsin Uten skall i små biter
  • 150 gr spinat
  • 2 ss olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Kok couscousen krydret med gurkemeie, koketid etter bruksanvisning på couscous-pakken. Bland inn spinat når couscousen er varm. Rør godt om.
  2. Rist mandler i smør og litt sukker i pannen til de er gyldne, bland med olivenolje, salt og pepper.
  3. Couscousen serveres til kalde eller varme skiver av svinestek. Smaker godt med litt kjølig kesam også, gjerne tilsatt appelsin og chili. En kvast frisk koriander gjør susen!
  4. Tips: Dette er perfekt restemat dagen etter den klassiske skinkesteken!