Kyllingboller

Kyllingboller

i tomatsaus med squash og løk

Ingredienser

Kyllingboller

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 potte bladpersille
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 2 ss sitronskall
  • 0,5 stk sitron (saft av)
  • 1 stk egg
  • 2 ss potetmel
  • salt
  • pepper
  • 1 stor gul løk
  • 1 stk squash
  • 1 pk hermetiske tomater
  • 0,5 stk rød chili
  • 1 dl grønnsaksbuljong

Slik gjør du

  1. Finhakk persille og bland den inn i kyllingkjøttdeigen sammen med hvitløk, sitronskall og sitronsaft
  2. Bland deretter inn egg, potetmel, salt og pepper. Form små kyllingboller.
  3. Grovhakk løk og squash. Bland tomatene med finhakket chili og grønnsakskraft. La det koke i 5 min.
  4. Tilsett kyllingboller, løk og squash i tomatsausen. La det småkoke i 15 min uten å røre for mye.
  5. Tips: Server med fullkornsvariant av pasta, ris eller couscous.