Kyllingfilet med tomat og fetaost

Kyllingfilet med tomat og fetaost

Tips: Smaker supergodt med brød og balsamico til. Kyllingen kan byttes med kalkun i skiver eller kalkunfileter. Da må de stå lenger i ovnen. Ca. 25 min.

Ingredienser

Kyllingfilet

  • 4 kyllingbryst
  • 6 tomater store
  • 1 pakke fetaost
  • 2 dl basilikum
  • 1 rødløk
  • 3 ss olivenolje
  • salt
  • nykvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingen i ovnen på 200 grader med litt olje og salt i en ildfast form i ca. 15 min.
  2. Samtidig skiver du tomatene og skjærer løken i ringer. Bryt fetaosten i grove biter. Legg tomat og løk lagvis på ett stort fat, dryss over fetaosten. Server med varm kylling. Det hele topper du med grovt hakket basilikum, olivenolje, salt og pepper.