Kyllingsalat med revet blomkål

Kyllingsalat med revet blomkål

Lag dine egne krutonger for ekstra krønsj.

Ingredienser

  • 400 g ferdig stekt kylling bryst, kyllingfilet eller kjøtt fra helstekt kylling
  • 4 skiver Brød gjerne gammelt
  • 2 ss olje
  • 2 fedd Hvitløk
  • 1 liten Rødløk
  • 1 stk Blomkål
  • 1 pose Romano mix
  • 1 pakke Bladpersille pk
  • 50 g Grana padano revet
  • Olivenolje
  • Salt og pepper til servering

Slik gjør du

  1. Del opp brødet i sma° biter. Ha brødbitene i en varm panne og dryss over olje. Finhakk hvitløk og ha i pannen sammen med brødet. Stek under omrøring til brødet har blitt sprøtt og fa°tt farge. Sett det til siden.
  2. Skjær rødløk i ba°ter. Rasp blomka°l grovt og ha i en bolle sammen med løk og romanosalat. Tilsett kylling og bland sammen. Avslutt med krutonger, grovhakket persille og revet ost. Hell over litt olivenolje og smak til med litt salt og pepper.