Laks med potet- og fennikelsalat

Laks med potet- og fennikelsalat

La fennikelsmaken trollbinde smaksløkene i nye og spennende retninger

Supersunn

Ingredienser

Laks med potet- og fennikelsalat

  • 4 stk laksefileter ca. 125 gr pr.
  • 550 gr amadinepoteter kokte, delt i to
  • 1 agurk med kjernene fjernet og skåret i skiver
  • 1 fennikel i tynne skiver
  • 1 pk cherrytomater ca. 250gr, delt i to
  • 3 ss rødvinseddik
  • kvernet havsalt
  • 0,8 dl olivenolje
  • svart pepper
  • sitronbåter til servering

Slik gjør du

  1. Grill laksen i 10-12 minutter eller stek den i ovnen
på 150 grader.
    Grill laksen i 10-12 minutter eller stek den i ovnen på 150 grader.
  2. Del laksen i grove biter og legg dem i en skål med kokte, halverte
poteter, agurk, fennikel, tomat, eddik, olivenolje, salt og pepper og
bland alt forsiktig. Server med sitronbåter.
    Del laksen i grove biter og legg dem i en skål med kokte, halverte poteter, agurk, fennikel, tomat, eddik, olivenolje, salt og pepper og bland alt forsiktig. Server med sitronbåter.