Laksetaco

Laksetaco

Bytt ut kjøtt med laks i tacoen, så kan du spise taco hele uka!

Ingredienser

  • 500 gram laksefilet uten skinn og bein
  • 1 pakke tacokrydder eller lag tacokrydder selv
  • rapsolje til steking
  • 1 stk rødløk i skiver
  • 1 stk hakket paprika
  • 1 stk hakket agurk
  • 2 stk hakkede tomater
  • 2 håndfuller tortillachips
  • 4 håndfuller revet ost
  • 2 stk avocado i skiver
  • 8 ss lettrømme 18%

Tacokrydder

  • 1 chilipulver
  • 1 Spisskummen
  • 1 Hvitløkspulver
  • 1 Paprikapulver
  • 1 Salt
  • 1 Pepper sort malt

Slik gjør du

  1. Skjær laksefiletene i 2 cm store terninger og vend dem godt i tacokrydderet. Alle sidene skal dekkes. Stek lakseterningene i litt rapsolje på middels varme i 6 – 8 minutter. Husk å vende dem slik at alle sidene blir stekt.
  2. Skjær opp grønnsakene slik du liker dem og server dem sammen med laksen, tortillachips, ost, rømme og avokado.