Lefse med edamer, ribberull og sennep

Lefse med edamer, ribberull og sennep

Varmt smørbrød for kalde dager

Ingredienser

Julelefse

  • 8 stk lefser/ lomper
  • 100 g edamerost
  • 1 pakke ribberull
  • 2 ss Sennep
  • Timian
  • 0,3 Rødkål (eller pakke ferdig)
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk Klementiner

Slik gjør du

  1. Skjær kål i tynne skiver eller bruk ferdig rødkål (må siles), finhakk vårløk og del klementiner i båter. Bland alt godt sammen. Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost på 4 av lefsene/lompene. Fordel ribberullen over. Dryss over kål - og klementinblandingen. Klipp over litt timian.
  2. Legg de andre 4 lefsene på som et lokk. Stek i varm panne over ilden eller hjemme på komfyren. Snu dem nå og da. Osten skal smelte, og lefsene skal bli litt gylne. Når det er klart, bruker du en pizzaskjærer og lager et kryss. Lettere å spise stykkevis!