Lettsaltet torsk med pannestekt blomkål, spinat og mandel

Lettsaltet torsk med pannestekt blomkål, spinat og mandel

Ingredienser

Lettsaltet torsk

  • 2 pk lettsaltet torsk
  • Smør og olje til steking
  • 1 stk Blomkål
  • 2 fedd Hvitløk
  • 1 pose Spinat
  • 1 dl mandel
  • Salt
  • Pepper
  • Timian etter smak

Slik gjør du

  1. Plasser fisken i en ildfast form og stek i ovn på 180 grader i 15 min. Imens lager du salaten. Skjær blomkål i små buketter. Finhakk hvitløk og mandler. Varm en panne med litt smør og olje. Tilsett blomkål og surr den i pannen ca. 10 min til den får litt farge. Ha i mandler, hvitløk og spinat. Smak til med salt, pepper og timian. Server pannen med torsken. Godt med ris, couscous eller linser til.