Medisterkake i lefse med spinat, pepperrotkrem og skivet edamerost

Medisterkake i lefse med spinat, pepperrotkrem og skivet edamerost

Perfekt om kvelden foran tv-en eller til venninne-lunsjen.

Ingredienser

Du trenger:

  • 1 spinat eller ruccola
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • salt
  • pepper Kvernet
  • edamerost
  • 1 pk lefser

Pepperrotkrem

  • 1 beger kesam eller lettrømme
  • 1 fedd hvitløk Finhakket
  • 1,5 ts pepperrot fra tube
  • 2 ts honning
  • 1 skall og saft fra klementin Saft og finraspet skall
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Stek medisterkakene gyldne i stekepannen. Ha i skivet hvitløk mot slutten.
  2. Bland sammen hvitløk, pepperrot, honning, skall og saft fra klementinen i lettrømme/Kesam og smak til med salt og pepper. Server skivede medisterkaker med lefse, spinat, pepperrotkrem og skivet edamer.
  3. Perfekt om kvelden foran tv-en eller til venninne-lunsjen.