Pankopanert torskefilet med gulrottzatziki og brokkolimos

Pankopanert torskefilet med gulrottzatziki og brokkolimos

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 pk torskefilet pankopanert
  • 2 stk gulrøtter
  • 0,5 stk gul løk
  • 3 dl kesam mager
  • 2 stk brokkoli
  • 1 stk agurk
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 potte kruspersille
  • 1 ss olivenolje
  • salt etter smak
  • pepper etter smak

Slik gjør du

  1. Sett oven på 200 grader.
  2. Kok opp vann til brokkoli. Grovrasp gulrot og gul løk og bland sammen med mager kesam. Smak til med salt og pepper.
  3. Sett fisken i ovnen i ca. 18 min. I mellomtiden deler du opp brokkoli og koker den myk i ca 5 min. Skjær agurk i lange skiver med en mandolin eller ostehøvel. Legg skivene i en bolle og dryss over sesamfrø, hvitvinseddik, olivenolje, salt og finhakket bladpersille. Bland godt sammen.
  4. Når brokkolien er ferdig heller du av vannet og moser den grovt med en stamper eller stor gaffel. Smak til med salt og pepper.
  5. Server fisken med brokkolistappe, gulrot-tzatziki og frisk agurksalat.