Pankopanerte torskenuggets med remulade, salat og ris

Pankopanerte torskenuggets med remulade, salat og ris

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 pk torskenuggets
  • 4 pers fullkornsris
  • 1,5 dl ekstra lettrømme
  • 3 ss majones
  • 0,5 dl kapers
  • 1 dl sylteagurk
  • 1 ss sennep
  • 1 potte frisk gressløk
  • 1 stk grønt eple i terninger
  • salt etter smak
  • pepper etter smak
  • 1 stk fennikel
  • 4 stilker stangselleri

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Kok ris og stek fisk etter anvisning på pakken.
  2. Bland sammen rømme, majones og kapers i en bolle. Grovhakk sylteagurk og ha i remuladesausen sammen med sennep, finhakket gressløk og eple. Smak til med salt og pepper. Sett kjølig.
  3. Skjær tynne strimler av fennikel og stangselleri med mandolin eller ostehøvel. Server torskenuggets sammen med nykokt ris, hjemmelaget remulade og topp med fennikel og stangselleri.