Pannestekt skreifilet med hasselnøtt - og soyasaussmør

Pannestekt skreifilet med hasselnøtt - og soyasaussmør

Ingredienser

  • 4 stk skreifilet med skinn
  • 4 ss usaltet smør
  • 1 stk saft av lime
  • 1 stk revet skall av lime
  • 2 dl hasselnøtter
  • 4 ss soyasaus
  • 1 potte persille finhakket
  • 4 store håndfuller grønn salat

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Bak skreifileten i ovnen i ca. 12-16 min med skinnsiden opp.
  2. Smelt sammen smør, limesaft, revet limeskall, hakkede nøtter og soyasaus. Ha i hakket persille.
  3. Legg en god porsjon salat på tallerkenen. Anrett fisken oppå salaten med skinnsiden opp og ha over sausen. Den syrlige sausen vil fungere både som saus til skreien og dressing til salaten.