Pasta med røkelaks, fennikel og basilikum

Pasta med røkelaks, fennikel og basilikum

En deilig fiskerett med mye smak!

Ingredienser

Pasta med røkelaks

  • 400 g strimlet røkelaks
  • 400 g spagetti
  • 1 stk fennikel
  • 1 boks kesam
  • 2 ss olivenolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 neve basilikum fersk
  • 1 pose spinat fersk
  • salt
  • sort pepper

Slik gjør du

  1. Kok spagettien i saltet vann i 8-10 minutter til den er al dente. Hell av vannet, men spar på ca. 1 dl av kokevannet og hold dette varmt.
    Kok spagettien i saltet vann i 8-10 minutter til den er al dente. Hell av vannet, men spar på ca. 1 dl av kokevannet og hold dette varmt.
  2. Skjær fennikelen i tynne skiver og hakk hvitløken. Stek sam- men i olivenolje i en kjele. Snu spagettien i fennikelblandin- gen og tilsett litt av kokevannet.
    Skjær fennikelen i tynne skiver og hakk hvitløken. Stek sam- men i olivenolje i en kjele. Snu spagettien i fennikelblandin- gen og tilsett litt av kokevannet.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og vend alt raskt sammen til en varm pastasalat. Smak til med salt og sort pepper, og riv over ferske basilikumblader.