Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot
Foto: Foto: Aina C Hole Studio. Oppskrifter og matstyling: Team Sporenstrek.

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Kylling på en ny og spennende måte, Coleslaw gir en nydelig smak til kyllingen

Ingredienser

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 stk hvitløksfedd skrelte
  • 1 bunt kruspersille
  • olivenolje
  • kvernet salt
  • sort pepper

Coleslaw med eple og sellerirot

  • 3 stk grønne epler
  • 0,5 dl majones
  • 2 stk fennikel
  • 1 dl rømme
  • 2 ss pepperrotpasta
  • 3 ss sellerirot revet
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og
putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje,
strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på
hver side.
    Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje, strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på hver side.
  2. Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en
mandolin. Legg i en skål.
    Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en mandolin. Legg i en skål.
  3. Rør sammen majones, rømme og pepperrotpasta, smak til med salt og pepper. Bland sammen med fennikel og epler. Legg på et fat og riv over rikelig med sellerirot.
  4. Server kyllingen med salaten og godt brød.