Pinnekjøttrester i pita med kål, yoghurtdressing og purre
Foto: Aina C Hole/Sporenstrek

Pinnekjøttrester i pita med kål, yoghurtdressing og purre

Enkel og god restemiddag i julen.

Ingredienser

  • 400 gram pinnekjøtt, uten bein
  • 4 stk Pitabrød
  • 300 gram Hodekål eller grønnkål
  • 0,3 stk Purre
  • 100 gram Edamer ost
  • 1 potte Gressløk
  • 2 dl Tykk yoghurt
  • Pepper etter smak
  • Lime til servering

Slik gjør du

  1. Rens pinnekjøttet for bein og del det opp i mindre strimler. Stek pitabrødet litt varmt og gyllent i en stekepanne eller i ovnen. Det samme gjør du med pinnekjøttet. Skjær kål og purre i tynne strimler. Bland det i en bolle med edamer skåret i små terninger. Finhakk gressløk og bland den med yoghurt og litt pepper. Fyll pitabrød med pinnekjøtt og kålsalat, og topp med yoghurtdressing. Press over litt lime rett før servering.