Røkelaks og eggekrem i lefse

Røkelaks og eggekrem i lefse

Supergodt!

Ingredienser

Røkelaks

  • 150 gr røkelaks
  • 4 lefser
  • 0,5 purre i ringer
  • blandet salat

Eggekrem

  • 4 kokte egg
  • 100 gr naturell ost
  • 1 neve gressløk
  • 2 ss sennep
  • 3 ss lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Kok egg i ca 7 min. Kjøl ned eggene, skrell og mos disse med en gaffel. Bland inn ost, sennep, og rømme. Klipp opp gressløken og smak til med sitron, salt og pepper.
  2. Fordel røkelaksen utover lefsene og legg på litt salat. Smør over eggekremen og strø på purreringer. Brett sammen som en wrap eller rull den sammen og del i biter. På et brett foran peisen, på julebordet, til forrett eller til deg på kjøkkenbenken.