Sildesalat med egg, poteter, gressløk, løk og rogn

Sildesalat med egg, poteter, gressløk, løk og rogn

Hjemmelaget sildesalat passer godt til julefrokosten eller julelunsjen. Server gjerne sammen med hjemmelaget knekkebrød.

Ingredienser

Sildesalat

  • 2 stk Hardkokte egg
  • 6 stk Kalde, kokte poteter
  • 200 g Spekesild
  • 1 potte Gressløk
  • 2 stk Sjalottløk
  • 1 boks Lodderogn rød
  • 3 ss Majones
  • 1 dl Rømme
  • 1 ss Sitronsaft
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Grovhakk egg og poteter. Ha dem i en bolle. Del silden i mindre biter og legg den sammen med potetene. Klipp og tilsett gressløk.
  2. Finhakk sjalottløk og bland sammen med lodderogn, majones og rømme. Rør alt forsiktig sammen. Smak til med sort pepper og sitronsaft.
  3. Serveres sammen med hjemmelaget knekkebrød.