Sommerlig fiskesuppe med reker og laks

Frisk og deilig fiskesuppe med mye smak

Ingredienser

Fiskesuppe

  • 1 pakke Tinas Laksefilet
  • 200 g Pillede reker
  • 2 stk gule løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk persillerot
  • 2 stk røde paprika
  • 1 ss tomatpure
  • 1 klype cayennepepper
  • 7 dl vann
  • 3 dl matfløte
  • kvernet salt
  • kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell løk, hvitløk og persillerot. Skjær persillerot i tynne skiver. Hakk løk og hvitløk, del paprikaen i to og kutt i strimler.
  2. Stek persillerot, løk, hvitløk og paprika i litt olivenolje. Ha i cayennepepper og tomatpuré. Hell over vann og fløte. La alt småkoke i ca. 20-25 minutter. Smak til med salt.
  3. Skjær laksen i terninger. La fisken trekke ca. 5 minutter i den varme suppen, dryss over reker og dill.
  4. Serveres med brød og smør.
  5. Til pynt: Masse hakket dill og sitron.