Stekt kyllingbryst med gulrotkarri og kikerter

Stekt kyllingbryst med gulrotkarri og kikerter

Vel bekomme!

Supersunn

Ingredienser

Kyllingbryst med karri

  • 4 kyllingfileter
  • 1 boks kikerter kokte
  • 3 gulrøtter
  • 2 kålrot
  • 2 gule løk
  • 3 ss rød karripasta
  • 2 bokser eldorado kokosmelk
  • 1 potte koriander frisk
  • 1 rød chili
  • 2,5 ts fiskesaus/ Blue dragon fish sauce
  • 2 lime saft og revet skall
  • olivenolje
  • salt
  • sort pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og skjær rotgrønnsaker og løk i store terninger. Fjern frøene fra chilien og skjær den i tynne skiver.
    Skrell og skjær rotgrønnsaker og løk i store terninger. Fjern frøene fra chilien og skjær den i tynne skiver.
  2. Stek løk og grønnsaker i olivenolje i en kjele og tilsett karripastaen og chilien.
  3. Hell i kokosmelken og la det småkoke i 10-15 minutter.
  4. Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i olivenolje og smør ca. 5-6 minutter på hver side.
  5. Smak til karrien med lime, fiskesaus, salt og pepper. Ha i rikelig med frisk koriander.