Strimlet storfe med tagliatelle og grana padano

Strimlet storfe med tagliatelle og grana padano

Denne retten er enkel og kjapp! Ha alle ingredienser i pannen samtidig hvis du har dårlig tid. Grønnsaker og urter kan godt byttes med hva du måtte ha hjemme.

Ingredienser

Strimlet storfe med tagliatelle og grana padano

  • 600 g Strimlet storfe
  • Tagliatelle til 4 pers
  • 20 g Smør
  • 2 fedd Hvitløk
  • 0,5 Squash
  • 2 pk Cherrytomat
  • 2 ss Olivenolje
  • 0,5 glass Sort oliven
  • 1 neve Frisk oregano eller annen valgfri urte
  • Salt
  • Pepper
  • 0,5 pose Ruccula salat
  • 75 g Grana padano parmesan

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Varm en stor stekepanne med litt smør. Grovhakk hvitløk. Stek kjøtt og hvitløk i 2 minutter. Del squash i strimler og ha i pannen sammen med hele cherrytomater. Drypp over litt olivenolje og la alt surre i 5 min eller til tomatene har blitt litt myke. Tilsett oliven, oregano og en halv pose ruccola. Salte og pepre. Fordel pasta i 4 dype skåler/tallerkener, ha kjøtt- og tomatsaus over. Server med høvlet Grana Padano og nykvernet pepper.