Strimlet svin i tortilla

Strimlet svin i tortilla

Med fullkornsris og salat lager du denne middagen på under 20 minutter. For oppskrift på pesto, søk etter «hjemmelaget urtepesto» i søkefeltet øverst på siden.

Ingredienser

  • 1 pk strimlet svinekjøtt
  • 2 ss olje
  • 0,5 stk rød chili
  • Salt og pepper
  • 2 dl Fullkornsris kokt
  • 1 dl urtepesto se oppskrift på "hjemmelaget urtepesto"
  • 4 stk store tortillalefser
  • 2 poser Baby leaf mix
  • 1 dl Kesam mager
  • 1 stk Purre skåret i ringer
  • 1 potte Koriander
  • 1 stk Lime i båter

Slik gjør du

  1. Varm litt olje i en panne. Finhakk chili og ha det i pannen sammen med svinekjøttet. Stek det gyllent på høy varme under omrøring. Smak til med salt og pepper. På slutten har du i ris og blander godt sammen.
  2. Bre ut urtepesto på tortillalefsene og fordel de på tallerkenene. Legg på salat og kjøttblandingen med ris. Topp med litt mager Kesam, purre og koriander. Serveres med limebåter ved siden av.