Strimlet svinekjøtt i karri

Strimlet svinekjøtt i karri

Tips: Bytt gjerne svinekjøtt med strimlet kylling eller oksekjøtt.

Ingredienser

Strimlet svinekjøtt

  • 600 g strimlet svinekjøtt
  • 4 dl kokosmelk gjerne lett
  • 4 ts karripulver
  • 1 gul løk
  • 0,5 stk chili finhakket
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 1 grønn paprika
  • 1 boks vannkastanjer
  • 2 gulrøtter
  • salt
  • pepper
  • 4 psj boilinbag fullkornris

Slik gjør du

  1. Kok fiberrisen etter anvisning på pakken. Bruk en wokpanne eller lignende med høy kant. Fres kjøttet sammen med hvitløk og chili på høy varme til det får litt farge. Ta kjøttet ut av pannen og legg det til siden.
  2. Hell i kokosmelken og karrien i pannen. La koke opp. Skjær løken i båter, paprikaen i grove biter og gulrøttene i smale, tynne skiver mens du venter.
  3. Åpne vannkastanjene og hell av vannet. Tilsett kjøttet og alle grønnsakene i kokosmelken. La alt koke ca. 10 min. Smak til med salt og pepper eller mer karri om du liker det sterkt.